top of page
3.png

 

Scenekunst Lofoten & Vesterålen (Scenekunst LOVE) er et nettverk for profesjonelle scenekunstnere og scenekunstaktører i Lofoten og Vesterålen. Scenekunst LOVE ble til i en tid med pandemi, hvor en hel kulturbransje stoppet opp og fikk yrkesnekt i praksis. Initiativtaker bak er danser og koreograf Thomas Voll basert Hadsel i Vesterålen. Ideen med Scenekunst LOVE var å samle det profesjonelle scenekunstfeltet i Lofoten og Vesterålen for å skape samhold, dialog, og styrke nettverk. Gradvis har Scenekunst LOVE vokst til å bli et nettverk bestående av over 20 frilans scenekunstnere, kulturinstitusjoner og organisasjoner mellom Andøya i nord og Moskenesøy i vest. 

 

Vi startet med Instagram i 2021, og dukket like etterpå opp på Facebook. Vinteren 2022 lanserte vår egen nettside, og samme høst hadde vi vårt første fysiske nettverksmøte kalt Scenekunstprat. 6.mai 2023 ble Scenekunst Lofoten & Vesterålen stiftet som egen forening under stiftelsesmøte i Lofoten kulturhus, og vi mottok også vårt første offentlige tilskudd. 

Scenekunst LOVE er organisert som en forening, og har et eget styre bestående av tre personer. Foreningen har også en daglig leder. 

OM OSS
bottom of page