top of page
Synne.jpg
Synne.jpg

SYNNE MELAND

Artist, musiker & sanger

Vesterålen - Andøy

Foto: Ove Aalo

Om Synne

"Min historie som sanger startet tidlig i et lite bygdemiljø langs Oslofjorden. Med brennende lidenskap og seriøsitet levde jeg tidlig et liv som sanger, danser og musikalartist i Drammen og Oslo. De store drømmene tok meg videre ut i verden – til USA og England, og tilbake til Norge og studier på Norges Musikkhøgskole. Etter hektiske år som frilans sanger og pedagog i Oslo, ble behovet for mellomrom og pauser insisterende. Hvorfor hadde ingen fortalt at pausene er like viktige som tonene i musikken?  Denne jakten på mellomrom – stillhet – førte meg nordover til Vesterålen. Til den store naturen, til det ytterste skjæret hvor det er lett å puste, - få fred, - få mulighet til å høre egne toner"

Med orkesterplass til hav, fjell, himmel og store kontraster, lever jeg livet mitt nå som musiker med mange strenger å spille på. Og med plass til både innpust og utpust i livet. Jeg vil deler mine historier - som kanskje viser seg også å være dine historier.

Ved siden av sitt utøvende virke, driver Synne Meland Arctic Wave på yttersida av Andøya. Arctic Wave er en unik mulighet for kreative retretter særlig tilrettelagt for musikere. Her er det orkesterplass til en ubeskrivelig storslagen natur og bred horisont mot vest. En fantastisk ramme for kreativ fordypelse og inspirasjon. Arctic Wave består av et godt utstyrt MusikkFjøs og et Stillehus. Her får musikere en unik mulighet for ro til å lytte, ro til å skape, rom for å øve, og rom for å jobbe med lyd og bevegelse. 

bottom of page