top of page

SCENEKUNSTPRAT #2

Lørdag 11.februar inviterer Scenekunst LOVE i samarbeid med Kulturfabrikken Sortland til andre utgave av scenekunstprat på Sortland fra 12:00 - 16:00. Vi har valgt å kalle det Scenekunstprat, og arrangementet er gratis og åpent for det profesjonelle scenekunstfeltet og institusjoner i Lofoten og Vesterålen.

 

PROGRAM

 

12:00 - 13:30 : Åpen prøvevisning med Thomas of Norway av soloforestillingen «Then, You Left» med påfølgende kunstnersamtale og feedback. Mer informasjon om prosjektet finner du her 

13:30 - 14:00 : Lunsj

 

14:00 - 16:00 : Seminar *

Vi legger opp til en uformell ramme hvor vi møtes for å snakke sammen, diskutere og bli bedre kjent. Vi vil samtidig bruke anledningen til å fortsette samtalen fra vårt forrige møtepunkt i Henningsvær i november, om hvordan Scenekunst LOVE som nettverk kan formes og utvikles.

 

Vi vil gjerne høre litt om hvem dere er og hva dere gjør, og inviterer de som har lyst til å gjøre en presentasjon av seg selv og sitt virke på inntil 15 minutter. Hvis du ønsker å gi en presentasjon krysser du av i skjema under for dette. Merk at vi har førstemann til mølla på presentasjoner, og dessverre noe begrenset tid. Ta kontakt med oss dersom du har behov for praktisk bistand eller teknikk i forbindelse med presentasjonen din. Kulturfabrikken stiller med blåboksen i 1.etasje til oss, og det vil være salg av lunsjretter, snacks og drikke i kafeen på huset. 

 

Frist for å melde seg på er 8.februar og alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet under. 

 

* Kort tid etter påmeldingsfristen sender vi ut et mer detaljert program for dagen.

PÅMELDING

arrow&v

Så stas at du kommer! Vi gleder oss!

I SAMARBEID MED

Design uten navn-51.png
3.png

MEDLEMMER

Bli litt bedre kjent med de kunstnerne og kulturinstitusjonene som er med oss på ferden!

bottom of page