top of page

Medlemmer til Festspillene i Nord-Norge 2024

I morgen 22. juni åpner årets utgave av Festspillene i Nord-Norge, og også i år medvirker flere av nettverkets medlemmer!

Foto: Thomas Voll


Årets festspillutstilling «Gnistsambandet – Opptakt», er et samarbeid mellom Festspillene i Nord-Norge og Nordnorsk kunstnersenter, og er et anslag til Lofoten internasjonale kunstfestival – LIAF 2024 som åpner i Svolvær 20. september. Med utgangspunkt i utstillingen skal medlem og kunstformidler Kristin Risan ha kunstverksted for barnehager i Harstad. Under hele festspilluka vil barna komme til byen og lære og prøve ut ulike former for kommunikasjon. Gjennom samtale og praktiske øvelser skal de undersøke hvordan vi kan snakke med folk som ikke er i nærheten - eller gi beskjeder og svare på spørsmål - uten telefon og internett!Foto: Stian Andersen


24.juni finner vi et av norsk rocks mest omtalte og omdiskuterte band på programmet: Witch Club Satan. Sist de gjester Harstad spilte de for utsolgt sal og til forrykende kritikker! Nå har du igjen sjansen i det de inntar Nordic Hall klokken 22:00!


Vi ønsker tvi tvi og god festival!

Kommentare


bottom of page