top of page
2.png

31/01 - 01/02/2025

 

Scenekunst LOVE ble til i en tid med pandemi under et nedstengt Norge. En hel verden og en hel kulturbransje stoppet opp, og scenekunsten fikk i praksis yrkesnekt. Ideen om Scenekunst LOVE startet som en tanke om å samle det profesjonelle scenekunstfeltet i Lofoten og Vesterålen, for å skape samhold, dialog og nettverk. Gradvis har Scenekunst LOVE utviklet seg videre fra denne tanken til å bli et nettverk bestående av frilans scenekunstnere, kulturinstitusjoner og organisasjoner fra Andøya i nord, til Moskenesøy i vest.

Scenekunst LOVE skal styrke og synliggjøre det profesjonelle scenekunstfeltet i Lofoten og Vesterålen, og en viktig del av dette er å møte publikum. I løpet av to dager kan du oppleve lokal, 100% kortreist scenekunst produsert og formidlet av profesjonelle kunstnere og utøvere. På programmet finner du et bredt spekter av produksjoner med innhold som passer både de yngste og de voksne! LOVEFEST er et samarbeid med Lofoten kulturhus, og vi er stolte over å ha en så stødig og erfaren arrangør med oss på denne reisen.

LOKALE KUNSTNERE MØTER LOKALT PUBLIKUM. VELKOMMEN TIL LOVEFEST!

Oppmerksomt publikum

Program 31/01

Se programmet for fredag

Oppmerksomt publikum

Program 01/02

Se programmet for lørdag

PDF

Last ned programmet som PDF

Lest ned her
iphone

Info

Informasjon om scener, billetter, festivalpass

og mer

Program 31/01

Program - 31/01/2025

Program 01/02

Program - 01/02/2025

Info

Scener

Festivalen arrangeres i tett samarbeid med Lofoten kulturhus som ligger midt i Svolvær hvor vi har inntatt fojaeen, Storemolla (hovedscenen) og Lillemolla (blackbox). I tillegg har vi noen arrangementer på andre lokasjoner. Usikker på hvor du skal? Da kan kartet under hjelpe deg på veien!

Billetter

Billetter selges gjennom Lofoten kulturhus, og du kan kjøpe billett på nett eller på billettautomatene i foajeen. Vi anbefaler å kjøpe billetter så tidlig som mulig for å være sikret plass. Vi tilbyr billetter i ulike kategorier.

Kjøp her

Festivalpass

I tillegg til å kunne kjøpe enkeltbilletter, tilbyr vi også festivalpass! Ved å kjøpe festivalpass kan du spare penger, og kjøper du festivalpass før 1. desember 2024 får du det til en ekstra hyggelig pris.

Kjøp her

På mobilen

Trykk på knappen under for å laste ned komplett festivalprogram, og ha full oversikt når og hvor som helst! 

Se program

Tusen takk til våre samarbeidspartnere
og støttespillere!

2.png
1.png
bottom of page