top of page

 

Høsten 2023 inviterer Scenekunst LOVE til fjerde utgave av Scenekunstprat, og denne gangen går turen til idylliske Stave på Andøya. For å delta må du være medlem av Scenekunst LOVE. Du kan lese mer om medlemskap her.

Scenekunstprat er et møtepunkt for nettverket og arrangeres fire ganger i året. Rammene for møtepunktene varierer fra gang til gang. Tidligere har vi arrangert Scenekunstprat i samarbeid med blant annet Trevarefabrikken (Henningsvær), Kulturfabrikken (Sortland) og Lofoten kulturhus (Svolvær). Denne gangen går turen til idylliske Stave på Andøya - på ytterkanten av Vesterålen. Det blir tre kreative og inspirerende dager med storhavet på den ene siden, og bratte fjell på den andre siden. Programmet for helgen er under utvikling, men vi lover at dette blir innholdsrikt. 

 

Takket være tilskudd fra Nordland fylkeskommune har vi muligheten til å dekke overnatting for deltakende kunstnere. Vi skal overnatte på Stave Camping & Hot pools. Overnatting blir i hytter/hus med delte rom. Scenekunst LOVE organiserer booking av overnatting og andre lokaler. Arrangører, organisasjoner og institusjoner må dekke overnatting gjennom arbeidsgiver. 

Hver enkelt må selv dekke mat og drikke samt kjøring til/fra Andøya. 

Påmeldingsfrist: 00.september 2023 klokken 15:00. Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende. 

SCENEKUNSTPRAT # 4

Hvilken region tilhører du?

Takk for din registrering. Vi sees!

Med støtte fra:

Kopi av Oliver Paulsson-9.png
bottom of page