top of page
Design uten navn-7.png
Design uten navn-7.png

HEGE STEENHOFF HOV

Sanger, scenekunstner & sangpedagog

Lofoten - Svolvær

Foto: Hege Steenhoff Hov

Om Hege Steenhoff Hov

Hege er utdannet ved Nordnorsk Musikkonservatorium i Tromsø, og jobber som sangpedagog i Vågan og Vestvågøy Kulturskoler i Lofoten. Hun gikk også musikkteater ved Romerike Folkehøgskole, og tok nylig studiet Barnekorledelse ved Norges Musikkhøgskole. 

 

Hege har blant annet vært solist med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge og Stabsmusikken (i kammermusikkgrupper) på skolekonsertturné i regi av Rikskonsertene, og turnert hele Nordland og deler av Finnmark og Troms med «Prinsessen som gikk til jordas hjerte», som ble nominert til Gullsekken i 2012.  Denne forestillingen ble også fremført på ILIOS (Harstad), Stamsund internasjonale teaterfestival, Festspillene i Nord-Norge (Harstad), Vinterfestuka i Narvik, og Vinterlysfestivalen i Mo i Rana. Hun var solist i jazztrio på båtturné langs Helgelandskysten i juli 2021 i regi av Musikk i Nordland, og har også vært solist på en rekke konserter i Lofoten de siste årene.

 

Som pedagog jobber Hege både med individuell undervisning og barne- og ungdomskor, med fokus på sangglede og forståelse for hvordan kroppen fungerer når man synger. Hun jobber også kreativt med tekstskriving, som en del av et team som lager musikktesterforestillingene som settes opp ved Vestvågøy Kulturskole. 

bottom of page