top of page

 

Scenekunst Lofoten & Vesterålen er et nettverk bestående av profesjonelle scenekunstaktører i Lofoten og Vesterålen. Vi har i dag over 20 medlemmer fra Andøya i nord, til Moskenesøya i vest. Og har plass til mange flere! Som medlem av Scenekunst Lofoten & Vesterålen får du være en del av et aktiv profesjonelt miljø, delta på møter, arrangementer og samlinger, promotering og markedsføring av ditt kunstnerskap og dine prosjekter, tilgang til praktiske digitale verktøy, bistand med prosjektsøknader og budsjetter, og egen digital presentasjon på våre nettsider.  For å bli tatt opp som medlem må du være profesjonell scenekunstner bosatt i Lofoten eller Vesterålen, eller ha sterk tilknytning til Lofoten eller Vesterålen. Også arrangører, organisasjoner og kulturinstitusjoner i Lofoten og Vesterålen med sterk tilknytning til scenekunst kan bli medlem. Vi har ingen søknadsfrist og tar i mot søknader løpende. 

Søknaden må inneholde for- og etternavn, postadresse, e-post, telefonnummer, CV, 1-3 bilder med kreditering*, lenke til nettside (om du har), og noen ord om din motivasjon for å bli medlem (maks en halv A4 side). Vår definisjon av scenekunst er bred; musikere, sangere, komponister, dansere, koreografer, performancekunstnere, produsenter, teknikere, formidlere, kritikere, skuespillere m.fl. Medlemskap koster 300 kr per år, og ble vedtatt på stiftelsesmøtet 6.mai 2023. Du kan lese mer om kontingent litt lengre ned på siden. 

Dersom du er en arrangør, organisasjon eller kulturinstitusjon må søknaden inneholde navn på organisasjon/institusjon, kontaktperson, e-post, telefonnummer, logo, 1-2 bilder med kreditering, lenke til nettside, og noen ord om motivasjon for å bli medlem - og hva dere kan tilby det frie scenekunstfeltet i Lofoten og/eller Vesterålen. Medlemskap for arrangører, organisasjoner og institusjoner er gratis, men det forventes at din organisasjon bidrar på andre måter - som kan styrke nettverket og dets medlemmer. 

 

Søknad sendes til scenekunstlove@gmail.com. Merk evnefeltet i e-posten med søknad om medlemsskap + navn. Alle søknader besvares innen 7 virkedager. Noe lengre behandlingstid vil forekomme i ferier. 

Stiftelsesmøtet vedtok 6.mai 2023 kontingent. Kontingenten for 2023 er vedtatt til 300 kr for kunstnere. Arrangører, institusjoner og organisasjoner betaler ikke kontingent, men oppfordres sterkt til å bidra på andre måter som kan styrke nettverket og dets medlemmer. Vi har forståelse for at innføring av kontingent for noen kan være vanskelig. For kunstnere vil det derfor bli mulighet for å søke om å få kontingenten støttet av Scenekunst Lofoten & Vesterålen. Søknader om dette blir behandlet av styret, og mer informasjon om søknad kommer på denne siden snart. Faktura for 2023 sendes ut i løpet av sommeren når alle formaliteter rundt etableringen av foreningen Scenekunst Lofoten & Vesterålen er på plass. 

BLI MEDLEM

bottom of page